Jeg forstår

Vognmand i Randers eller Århus

Vognmænd kan hyres fra vores vognmandsfirma til at køre både i Randers og Århus. Vognmændene er stabile og meget erfarne. Vognmandsfirmaet, som ligger i Randers har 40 års erfaring i branchen. Vognmændene kører også gerne i Århus. Hver vognmand har sin egen personlige lastbil, og hver lastvogn har en række specifikke opgaver, som den er god til. Vores vognmænd kører med deres lastvogn ud til de opgaver, som skal løses, hvad enten det er i Århus eller Randers.

Hyr en vognmand med godkendt materiel

Vognmændene i vores vognmandsfirma kører kun i lastvogne med godkendt materiel. Vi lægger vægt på trafiksikkerhed og følger de aktuelle regler til punkt og prikke. Vores vognmænd er interesserede i, at alle kunder er tilfredse med den service vores vognmandsfirma yder. Vi kører for dig, og løser den transportopgave du har hyret os til, på den bedst tænkelige måde.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Vognmænd med erfaring

Vores vognmandsfirma mere end 40 års erfaring i branchen, og vores vognmænd har også meget erfaring fra branchen. Vi ønsker, at vores kunder skal kunne stole på vores vognmænds kompetencer og service, så vi har lavet en liste, hvor du kan læse mere hver enkelt vognmand og hans lastbil. Vognmændene kører både i Randers og Århus. Vi mener, at trafiksikkerhed er en vigtig del af hverdagen for en vognmand, og vi ved, at vores vognmænd med deres erfaring, har stor viden og respekt for trafiksikkerhed, og søger for at overholde reglerne både i trafikken og på arbejdspladsen.

Vognmænd løser mange typer opgaver

Vognmændene, som kører rundt i Randers og Århus, løser dagligt mange typer opgaver. Nogle af vognmændene har lastbiler med kran, som hjælper med tunge løft som for eksempel:

  • Møbler, som ikke kan bæres op i en smal opgang
  • Tunge læs sten, grus eller sand
  • Større partier byggematerialer

Ring i dag og hyr en vognmand!

Vognmand Erling Andersen er et driftsikkert familieforetagende, der har været i branchen siden 1966. Vi løser alt inden for vognmandskørsel, kranopgaver og containerudlejning. Giv os et kald – vi har også stor erfaring med specialopgaver.