Jeg forstår

Transportfirma i Århus - vi kører i hele landet

Vi tilbyder pålidelig og forsvarlig transport inden for alle brancher. Vi har høj, faglig ekspertise og en moderne vognpark, der kan varetage alt fra de mindre standardprojekter til de mest komplicerede specialopgaver. Vi har over 50 års erfaring fra branchen, hvilket giver en unik indsigt i de mange mulige problemstillinger i transportfaget. Der er naturligvis sket store tekniske fremskridt siden grundlæggelsen i 1966, men vores fokus er uændret: Vi leverer altid den optimale service og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Det rette udstyr og mandskab

Du kan se et udvalg af vores vognpark under menupunktet 'Vores biler og udstyr'. Vores række af moderne kranbiler kan løse transportopgaver for alle brancher og kunder, herunder:

  • Transport af containere
  • Løft og levering af maskiner og pavilloner
  • Kørsel og levering af grus eller sand
  • Transport af stilladser
  • Transport af skurvogne
  • Transport af byggeaffald

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vende mulighederne i forbindelse med en transportudfordring. Du kan ringe, sende en mail, eller udfylde nedenstående kontaktformular - så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Transportfirma Århus - København

Vores vognmandsfirma har hovedsæde i det midtjyske, men vi løser opgaver i hele landet. Vi har et stærkt hold af kompetente medarbejdere, der konstant videreuddannes for at holde et højt, fagligt niveau. Sammen med vores velassorterede vognpark har du en samlet løsning, der er kendetegnet ved en professionalisme og fleksibilitet, som er svær at matche. Vores typiske opgaver spænder over alt fra levering af sand og grus til transport af unikke kunstværker. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Vognmand Erling Andersen er et driftsikkert familieforetagende, der har været i branchen siden 1966. Vi løser alt inden for vognmandskørsel, kranopgaver og containerudlejning. Giv os et kald – vi har også stor erfaring med specialopgaver.