heroshot heroshot

Familiedrevet vognmandsfirma

Vognmand Erling Andersen er grundlagt i 1966, hvor den første lastvogn blev indkøbt - og som historiebøgerne skriver:

”Den første lastvogn, en ”Leyland Comet”, blev anskaffet i bytte for Erling Andersens private vogn, og allerede dagen efter var der bud efter ”Leyland’en”, hvor det første stykke arbejde var kørsel for Gunner T. Strøms Finércentral.”

Der er løbet meget vand i stranden siden dengang. Firmaet råder i dag over en moderne og alsidig vognmandspark, samt mere end 150 containere, hvilket gør os i stand at løse langt de fleste opgaver selvstændigt.

Det ligger i blodet

Erling har de senere år slækket på sine ansvarsområder i virksomheden, og lader trygt sine børn, Casper og Camilla, varetage en del af såvel de administrative som praktiske opgaver i hverdagen. De har begge haft deres gang i garagerne og på kontoret fra barnsben af, så de har med andre ord fået faget ind med modermælken.

Få et uforpligtende tilbud

Giv os et kald, send en mail, eller udfyld nedenstående kontaktformular – så ringer vi dig op hurtigst muligt. Vi gennemgår meget gerne forløbet, og giver også en uforpligtende pris på din opgave.

Bliv kontaktet af os

Dine op­lys­nin­ger vi­de­re­gi­ves ikke til 3. part

Containere
Vognmand Erling Andersen logo

Vognmand Erling Andersen er et driftsikkert familieforetagende, der har været i branchen siden 1966. Vi løser alt inden for vognmandskørsel, kranopgaver og containerudlejning. Giv os et kald – vi har også stor erfaring med specialopgaver.

erling Telefon 86 42 08 85

Vi støtter

Trafiksikker

medlem af

Medlem af DTL
Trafiksikker
Service siden
Danmarkskort
vignmanderlingandersen.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK