heroshot heroshot

Kranarbejde i Århus

Kranopgaver inden for industrien hører til hverdagen i vores vognmandsfirma. Vores kranarbejde begyndte for 40 år siden, da firmaet startede op. I dag er kranopgaver og kranarbejde to kerneområder i vores virksomhed. Alt vores materiel er godkendt, så du kan trygt overlade din næste kranopgave eller kranarbejde til os. Vi bor i Randers, men laver rigtig meget kranarbejde på Århus havn. Vores kunder er primært firmaer, men vi har også en række private kunder, som har brugt os til kranarbejde i for eksempel Århus. Kranarbejde for private kan blandt andet være:

  • Løft af både
  • Løft af tunge møbler ved ind - eller udflytning
  • Andre kranopgaver

Vi bor i Randers, hvor mange af vores kranopgaver bliver udført. Vi sætter dog gerne ind i lastbilen og kører til Århus, hvis der er behov for det. Vi tager gerne imod din næste kranopgave! Ring i dag og høre mere om vores kranarbejde.

Bliv kontaktet af os

Dine op­lys­nin­ger vi­de­re­gi­ves ikke til 3. part

Kranopgaver i Århus og Randers

Kranopgaverne varierer alt efter hvem vores kunder er. Vores private kunder benytter ofte vores erfaring og service når de skal have leveret, afhentet eller transporteret større mængder. Det kan være grus, sand eller jord, der kræver en kran til at løse kranopgaven. Kranarbejdet bliver udført af stabile og erfarne kranførere, som har løst rigtig mange kranopgaver gennem de 40 år vores vognmandsfirma har eksisteret. Kranopgaverne bliver løst af de dygtige medarbejdere, som er ansat i Randers, mens meget af kranarbejdet laves i Århus. Ring til os, når du har brug for en kran til at løse en kranopgave! Vi klarer næsten alt kranarbejde.

Vognmand Erling Andersen logo

Vognmand Erling Andersen er et driftsikkert familieforetagende, der har været i branchen siden 1966. Vi løser alt inden for vognmandskørsel, kranopgaver og containerudlejning. Giv os et kald – vi har også stor erfaring med specialopgaver.

erling Telefon 86 42 08 85

Vi støtter

Trafiksikker

medlem af

Medlem af DTL
Trafiksikker
Service siden
Danmarkskort
vignmanderlingandersen.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK