heroshot heroshot

Dag til dag-kørsel med containere

Vi har en omfattende dag til dag-kørsel med containere og stiller containere op for både private og erhverv. Hvis du søger en kompetent partner inden for containerkørsel, så ring, skriv eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bliv kontaktet af os

Dine op­lys­nin­ger vi­de­re­gi­ves ikke til 3. part

Omfattende containerpark

Vi råder over mere end 150 containere til miljørigtig indsamling af affald og til transport. Vi har også mange specialbyggede containere til bl.a. affaldssortering og kan også levere løftecontainere til placering på f.eks. tage.

Vi får containere ind overalt

Om du skal have en container ind gennem en smal port eller det er nødvendigt at hejse den ind, så klarer vi opgaven. Vi kan komme ind gennem en åbning med en bredde på 2,40 m og en højde 2,20 m. Derudover tilbyder vi hejs af containere i op til 20 m’s højde, så det er let for håndværkeren at komme af med affaldet.

Kontakt os gerne for tilbud

Skal du bruge en container til f.eks. transport eller indsamling af affald, så kontakt os. Vi er altid klar med et kompetent tilbud og kan med vort brede udvalg af containere også dække dit behov. Ring, skriv en mail eller udfyld vores kontaktformular.

Containere
Vognmand Erling Andersen logo

Vognmand Erling Andersen er et driftsikkert familieforetagende, der har været i branchen siden 1966. Vi løser alt inden for vognmandskørsel, kranopgaver og containerudlejning. Giv os et kald – vi har også stor erfaring med specialopgaver.

erling Telefon 86 42 08 85

Vi støtter

Trafiksikker

medlem af

Medlem af DTL
Trafiksikker
Service siden
Danmarkskort
vignmanderlingandersen.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK