Jeg forstår

Leje og transport af containere

Åbne containere, løftecontainere, affaldscontainere?

Vi råder over et stort udvalg containere i alle afskygninger, der passer præcist til dit behov.

Vi har stor ekspertise inden for udlejning af containere, samt containerkørsel; faktisk har vi samlet mere end 50 års erfaring i firmaet; det gælder conatainere til alle formål: løftecontainere, affaldscontainere, åbne containere, skibscontainere. Ring og få en uforpligtende samtale om din opgave.

Transport af containere

Containertransport kan bestilles fra dag til dag. Vi har et pålideligt team af professionelle chauffører, som kan løse alle typer af opgaver inden for transport af containere - sikkert og effektivt.

Vi har en omfattende dag til dag-kørsel med containere og løser opgaver for både private og erhverv. Hvis du søger en kompetent partner inden for containerkørsel, så ring, skriv eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Omfattende containerpark

Vi råder over mere end 150 containere til miljørigtig indsamling af affald og til transport. Vi har også mange specialbyggede containere til bl.a. affaldssortering og kan også levere løftecontainere til placering på eksempelvis tage.

Vi får containere ind overalt

Om du skal have en container ind gennem en smal port eller det er nødvendigt at hejse den ind, så klarer vores moderne vognpark opgaven. Vi kan komme ind gennem en åbning med en bredde på 2,40 m og en højde 2,20 m. Derudover tilbyder vi hejs af containere i op til 20 m’s højde, så det er let for håndværkeren at komme af med affaldet.

Kontakt os gerne for tilbud

Skal du bruge en container til f.eks. transport eller indsamling af affald, så kontakt os. Vi er altid klar med et kompetent tilbud og kan med vort brede udvalg af containere også dække dit behov. Ring, skriv en mail eller udfyld vores kontaktformular.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Vognmand Erling Andersen er et driftsikkert familieforetagende, der har været i branchen siden 1966. Vi løser alt inden for vognmandskørsel, kranopgaver og containerudlejning. Giv os et kald – vi har også stor erfaring med specialopgaver.