heroshot heroshot

Åbne containere, løftecontainere, affaldscontainere?

Transportfirma udlejer og transporterer containere i alle afskygninger

Kørsel og leje af containere – løftecontainere, åbne og lukkede containere er alt sammen noget vi har stor erfaring med hos Erling Andersens Vognmandsfirma. Vi har mere end 40 års erfaring med lastbiler og containere – det gælder løftecontainere, affaldscontainere, åbne containere, samt leje og transportering af containere i alle afskygninger. Ring endelig til os, når du har brug for en container.

Container transport

Container transport, hvad enten det er transport af åbne containere, løftecontainere eller affaldscontainere, kan bestilles fra dag til dag. Vi har et pålideligt team af dygtige chauffører, som transporterer containerne på deres lastbiler.

Affaldscontainere

Affaldscontainerne er specialbygget, så de kan anvendes til affaldssortering. De kan lejes fra dag til dag og vores affaldscontainere fås i mange forskellige mål og størrelser, så ring endelig, når du har brug for en affaldscontainer, så finder vi en, som passer til dit behov.

Bliv kontaktet af os

Dine op­lys­nin­ger vi­de­re­gi­ves ikke til 3. part

Løftecontainere

Løftecontainere bruges ofte til tagarbejde. Vi udlejer løftecontainere både til firmaer og private. En løftecontainer klarer også arbejdet de steder, hvor der er meget lidt plads. Vores løftecontainere kommer i mange forskellige mål og størrelser, så ring, når du mangler en løftecontainer til at transportere tagaffald eller transportere en båd. Vores containere kan udlejes og transportere fra dag til dag.

Leje af containere

Transport af containerne er med i lejen af containerne. Vi har rigtig dygtige og pålidelige chauffører, som har stor erfaren med kørsel og udlejning af vores mere end 10 forskellige slags containere. Lejer du en container hos os, hvad enten det er en affaldscontainer, en løftecontainer, eller åbne containere, så får du den leveret. Ring i dag og hør mere om udlejning af containere hos Erling Andersens Vognmandsfirma.

Vognmand Erling Andersen logo

Vognmand Erling Andersen er et driftsikkert familieforetagende, der har været i branchen siden 1966. Vi løser alt inden for vognmandskørsel, kranopgaver og containerudlejning. Giv os et kald – vi har også stor erfaring med specialopgaver.

erling Telefon 86 42 08 85

Vi støtter

Trafiksikker

medlem af

Medlem af DTL
Trafiksikker
Service siden
Danmarkskort
vignmanderlingandersen.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK