Jeg forstår

Affaldscontainere - udlejning og transport

Professionel udlejning af alle typer af affaldscontainere

Hvad enten du mangler en container til storskrald eller til byggeaffald, så har vi den rigtige løsning til dig. Vi har alle typer og størrelser, naturligvis til rimelige priser.

Hurtig og nem bestilling

Vi har over 150 containere i eget navn, hvorfor affaldscontainere kan bestilles fra dag til dag. Vi har et pålideligt team af professionelle chauffører, som leverer de aftalte containere lige nøjagtigt hvor du ønsker det.

Affaldscontainere på mål

Vores affaldscontainerne er specialbyggede, så de kan anvendes til meget præcise formål. Du kan derfor få den ønskede størrelse og det ønskede antal hos os. Vi vejleder dig desuden til det rigtige valg - eksempelvis i forhold til overvejelserne omkring en åben eller lukket affaldscontainer. Den lukkede container er særligt god i byområder, mens den åbne er ideel til situationer hvor du står med blandet affald (fx haveaffald, grus, sten og jord). Ring endelig, når du har brug for en professionel håndtering af dit affald - så finder vi en løsning, som passer til dit behov.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Løftecontainere

Løftecontainere bruges ofte til tagarbejde. Vi udlejer løftecontainere både til firmaer og private. En løftecontainer klarer også arbejdet de steder, hvor der er meget lidt plads. Vores erfarne chauffører leverer forsvarligt og professionelt, godt hjulpet af vores moderne vognpark. Du får med andre ord en samlet løsning, der efterlader dig med minimale bekymringer. Der er styr på sagerne, når du samarbejder med Vognmand Erling Andersen.

Leje af containere

Transporten er med i lejen af affaldscontainerne. Vi har professionelle og pålidelige chauffører, som har stor erfaring med kørsel og udlejning af vores mere end 10 forskellige slags containere. Lejer du en container hos os, ligegyldigt hvilken type, der er tale om, får du den leveret på adressen. Læs mere om generel transport og leje af containere her. Ring i dag og hør mere om udlejning af containere hos Erling Andersens Vognmandsfirma.

Vognmand Erling Andersen er et driftsikkert familieforetagende, der har været i branchen siden 1966. Vi løser alt inden for vognmandskørsel, kranopgaver og containerudlejning. Giv os et kald – vi har også stor erfaring med specialopgaver.