Kranarbejde i Århus - og resten af landet

Vi udfører kranopgaver for både store og mindre kunder i industrien samt privatkunder. Vi har en moderne vognpark, der opgraderes jævnligt, efterhånden som teknologien rykker sig. Vi har været i branchen siden 1966 og har fra første dag haft en klar mission: At levere solide løsninger til kunder inden for alle brancher. Opgaven bliver løst på optimal vis - effektivt og professionelt. Sådan var det dengang, og sådan er det i dag. Alt vores materiel er naturligvis godkendt ud fra de højeste standarder og du får altid en fagmand på opgaven, når du kontakter Vognmand Erling Andersen. Vi har mange kunder inden for kranarbejde i Aarhus, Randers og omegn - hvor vores hovedsæde ligger placeret, men vi kører i hele landet.

Eksempler på udført arbejde

De fleste opgaver udføres for erhvervskunder - det kan eksempelvis være hejsning af bygge- og industriaffald, skurvogne, betonelementer m.v. Fællesnævneren er, at kunden efterspørger en pålidelig og effektiv samarbejdspartner - kriterier som passer perfekt på vores måde at drive forretning på. Når det handler om kranarbejde for private kan det blandt andet være:

  • Løft af både
  • Løft af tunge møbler ved ind - eller udflytning
  • Levering af byggematerialer

Fra vores hovedsæde i det midtjyske betjener vi kunder i hele landet. Vi har de faglige kvalifikationer og det rette, profesionelle udstyr til at løse enhver opgave, der involverer løft/hejs i alle højder. Det kan eksempelvis være vores mobile tårnkran, der sætter os i stand til at klare en række specialopgaver. Ring, skriv - eller udfyld nedenstående kontaktformular, så finder vi sammen den optimale løsning på din forespørgsel.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst din email Indtast venligt en gyldig email

Kranarbejde fra Århus til København

Opgaverne varierer selvsagt alt efter hvem vores kunder er. Vores private kunder benytter os ofte, når de skal have leveret, afhentet eller transporteret større mængder. Det kan være grus, sand eller jord, der skal leveres ind over en hæk. Erhvervskunder kan eksempelvis stå med en opgave, hvor et skrøbeligt kunstværk skal hejses op på ladet og transporteres til en udstilling i den anden ende af landet. Udover specialopgaver som ovennævnte løser vi naturligvis også mange standardprojekter - som levering af materialer til byggepladser m.v. Vores kompetente medarbejdere og solide vognpark tilbyder en alsidighed, som gør os meget fleksible i opgaveløsningen. Ring til os, når du har brug for professionelt kranarbejde.

Vognmand Erling Andersen er et driftsikkert familieforetagende, der har været i branchen siden 1966. Vi løser alt inden for vognmandskørsel, kranopgaver og containerudlejning. Giv os et kald – vi har også stor erfaring med specialopgaver.